Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ispanak püresi, pastaya şu şekilde konur:
- Ispanak Hazırlığı: Yarım demet ıspanağı bol su ile yıkayın ve küçük bir tencereye alarak üzerini geçecek kadar su ile haşlayın 3. Haşlanan ıspanakları süzüp rondodan geçirin 3.
- Kek Karışımı: Derin bir kasede yumurta ve toz şekeri, karışım krema kıvamına gelene kadar çırpın 4. Ardından sıvı yağ ve ıspanak püresini ekleyip karıştırın 4.
- Un Eklenmesi: Unu eleyerek karışıma ekleyin ve spatula ile yedirin, ardından mikserle bir kez daha çırpın 4.
- Pişirme: Yağlanmış kelepçeli kalıbınıza ıspanaklı hamuru dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: