Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ispanak püresi pastaya şu şekilde eklenebilir:
- Ispanak Püresi Hazırlığı: Ispanaklar yıkanır, sapları ayrılır ve kaynamış suda 1-2 dakika tutulduktan sonra robottan çekilir 13.
- Kek Hazırlığı: Yumurta ve şeker çırpılır, süt ve sıvı yağ eklenir, ardından ıspanak püresi ilave edilir 35. Un, kabartma tozu ve vanilya eklenerek kek hamuru oluşturulur 35.
- Pişirme: Kek hamuru yağlanmış kalıba dökülür ve 180 derece fırında pişirilir 35.
- Krema ve Montaj: Kek piştikten sonra, krema (krem şanti veya krema) hazırlanır ve kekin üzerine sürülür 35. Kekin kırıntıları ile pastanın üzeri ve yanları kaplanır 35.
- Dinlendirme ve Servis: Pasta buzdolabında 1 saat dinlendirildikten sonra servis yapılabilir 35.
Ispanak püresinin pastadan hemen önce hazırlanması önerilir, çünkü püre bekledikçe rengi kararabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: