Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İbiza pastası yapmak için gerekli malzemeler:
- Dışı için: 2 paket yulaflı bisküvi 3.
- Muhallebisi için: 1 litre süt, 1 su bardağı un, 1 su bardağı şeker, 3 yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 paket vanilya 3.
- İç kreması için: 1 paket krem şanti, 1 su bardağı süt, 3 adet muz (küçük boy) 3.
Yapılışı:
- Yulaflı bisküvileri robotta çekerek büyük bir fırın tepsisine dökün 3.
- Muhallebi için gerekli tüm malzemeleri tencereye alın ve sürekli karıştırarak koyu kıvamlı bir muhallebi elde edinceye dek pişirin 3.
- Kakaolu muhallebiyi yulaflı bisküvinin üzerine dökün, bir kaşık ya da spatula yardımıyla düzleştirin 3.
- Üzerini streçleyerek 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın 3.
- 1 paket krem şantiyi sütle çırpın, soğuyan muhallebinin üzerine ince bir katman halinde sürün 3.
- En az 3-4 saat ya da bir gece boyunca buzdolabında dinlenmeye bırakın 3.
- Dinlenen tatlıyı eşit dilimlere bölün ve her dilime kestiğiniz muzları yerleştirin 3.
- Dikkatlice tabanından kaldırarak, muhallebili katmanı muzlara sarın 3.
- Üzerini çilekle süsleyerek servis edin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: