Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hindistan'da en çok tüketilen çay türlerinden bazıları şunlardır:
- Masala Çayı 13. Siyah çayın süt ve su ile demlenmesiyle hazırlanan bu çayın yapımında, genellikle manda sütü tercih edilir 1. Masala çayına geleneksel olarak kakule, tarçın, karanfil, zencefil, karabiber, yıldız anason ve hindistan cevizi gibi baharatlar eklenir 13.
- Assam Çayı 24. Hindistan’ın kuzeydoğusundaki Assam bölgesinde yetişen bu çayın, bulunduğu iklim koşulları nedeniyle benzersiz bir tadı ve aroması vardır 24.
Ayrıca, Hindistan'da Aam Panna, Nimbu Pani, Jal-Jeera ve Thandai gibi farklı içecekler de yaygın olarak tüketilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: