Buradasın
Hasan paşa köftesinin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hasan Paşa Köftesi'nin püf noktaları şunlardır:
- Kıymanın Yağ Oranı: Köftenin daha lezzetli olması için az yağlı kıyma kullanılmalıdır 25.
- Yoğurma: Köfte harcını iyice yoğurmak, malzemelerin birbirine iyice özleşmesini sağlar 2.
- Dinlendirme: Köfteyi yoğurduktan sonra buzdolabında yarım saat dinlendirmek, köftelerin dağılmasını önler 1.
- Çanak Şekli: Köftelere çanak şekli verirken kasenin yapışmaması için kaseyi ıslatmak faydalı olabilir 2.
- Püre: Patates püresini blender yerine ezerek yapmak, daha iyi bir sonuç verir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: