Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hardallı makarna, farklı soslarla yapılabilir, bunlardan bazıları:
- Sarımsaklı yoğurt, mayonez ve hardal soslu makarna 1. Malzemeler: yarım paket burgu makarna, 1 kase sarımsaklı yoğurt, 2 yemek kaşığı mayonez, 1 tatlı kaşığı hardal sosu, 5-6 dal maydanoz, bir tutam kuru nane, 2 yaprak marul, 1 küçük boy havuç 1.
- Labne peyniri, yoğurt ve hardal soslu biftekli makarna 2. Malzemeler: 2 dilim jülyen doğranmış biftek, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, yarım paket makarna, 2 adet jülyen doğranmış közlenmiş kırmızı biber, 1 çorba kaşığı labne peyniri, 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı hardal 2.
- Krema ve hardal soslu tavuklu makarna 3. Malzemeler: 250 gram makarna, 2 yemek kaşığı tereyağı veya zeytinyağı, 2 adet tavuk göğsü, yarım su bardağı krema, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı karabiber, taze doğranmış maydanoz 3.
- Bal, hardal ve dana bacon soslu makarna 5. Malzemeler: 3 yemek kaşığı hardal, 1 yemek kaşığı bal, haşlanmış bezelye, kapari, dilimlenmiş yeşil zeytin, minik mozerella topları, lor peyniri, 4 dilim dana bacon 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: