Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hangi kekiğin daha lezzetli olduğu, kişisel tercihlere ve kullanım amacına bağlıdır.
Bazı kekik türlerinin özellikleri:
- Yaprak kekik 3. Geniş yaprakları ve yoğun aromasıyla bilinir 3. Taze veya kurutulmuş olarak kullanılabilir 3.
- Dağ kekiği 3. Güçlü ve keskin bir tada sahiptir, soğuk iklimlerde yetişir 3.
- Bilye kekiği 3. Akdeniz ikliminde yetişir, yoğun bir kokuya ve aromatik bir tada sahiptir 3.
- Sivri kekik 3. Aromatik yağlar bakımından zengindir, hafif acımsı bir tadı vardır 3.
- Tomurcuk kekik 3. Yoğun aroması ve lezzetiyle dikkat çeker, taze veya kurutulmuş olarak kullanılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: