• Buradasın

    Gingerbread cookies için hangi baharatlar kullanılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Gingerbread cookies (zencefilli kurabiye) için kullanılan başlıca baharatlar:
    • Toz zencefil 134;
    • Toz tarçın 134;
    • Karanfil (isteğe bağlı) 4.
    Ayrıca, bazı tariflerde toz karanfil, muskat rendesi ve yeni bahar gibi baharatlar da kullanılabilir 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Gingerbread kurabiyenin püf noktası nedir?

    Gingerbread kurabiyenin püf noktaları şunlardır: Hamurun fazla yoğurulmaması. Hamurun dinlendirilmesi. Fırın ısısının kontrolü. Pişirme süresi. Tepside bekletme. Soğutma.

    Gingerbread kurabiye malzemeleri nelerdir?

    Gingerbread kurabiye malzemeleri: 3 su bardağı un; 1/2 tatlı kaşığı tuz; 1 yemek kaşığı toz zencefil; 2 tatlı kaşığı toz tarçın; 6 yemek kaşığı tereyağı (oda sıcaklığında yumuşamış); 3/4 su bardağı esmer şeker; 1 yumurta; 1/2 su bardağı pekmez; 1/2 yemek kaşığı vanilya özütü veya toz vanilya. Opsiyonel malzemeler: 1/4 tatlı kaşığı toz karanfil. Pişirme için: Yağlı kağıt serili fırın tepsisi.

    Gingerbread ev yapımı nasıl yapılır?

    Gingerbread ev yapımı için gerekli malzemeler: Kurabiye için: 170 gram tereyağı (oda sıcaklığında); 280 gram toz şeker; 320 gram pekmez; 2 adet yumurta; 3 tatlı kaşığı toz tarçın; 2 tatlı kaşığı toz zencefil; 1 tatlı kaşığı toz karanfil; yarım paket kabartma tozu; bir tutam tuz; 820 gram un; 1 yemek kaşığı su. Royal icing kreması için: 2 adet yumurta beyazı; bir tutam tuz; 480 gram pudra şekeri; 1 tatlı kaşığı limon suyu. Süsleme için: tarçın çubuğu; bir yemek kaşığı pudra şekeri. Yapılışı: 1. Büyük bir karıştırma kabında tereyağı ve şekeri kremsi bir kıvam alana kadar çırpın. 2. Ardından pekmez ve yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin. 3. Tarçın, zencefil, karanfil, tuz ve kabartma tozunu ekleyip pürüzsüz olana kadar çırpın. 4. Son olarak önce aşamalı olarak unu ve ardından suyu ekleyin. 5. Ele yapışmayan bir kıvamda olacak şekilde hamuru yoğurun. 6. Streçle sarın ve en az 2 saat buzdolabında dinlendirin. 7. Bu sırada evi yapmak için şablonları yağlı kağıt ya da karton ile hazırlayın. 8. Dinlenen hamurdan parçalar alarak merdane ile açın ve şablon yardımıyla kesin. 9. Silikonlu pişirme kağıdı ya da yağlı kağıt üzerine alınmış hamurların her bir tepsisini önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. 10. Royal icing kreması için yumurta akı ve tuzu çırpın, pudra şekeri ve limon suyunu ekleyip koyu kıvamlı olana kadar çırpın. 11. Kurabiyeler soğuduktan sonra evin parçalarını birleştirmeye başlayın. 12. Ev parçalarının kesişim noktalarına bolca royal icing kreması sürün. 13. 4 duvarı oluşturun ve 30 dakika kurumaya bırakın. 14