Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gıda kutularının bazı işlevleri:
- Ürünlerin korunması 12. Gıdaları dış tehditlerden, bozulma ve çürümeden korur 12.
- Tazeliğin korunması 14. Gıdaların raf ömrünü uzatır 14.
- Hijyen ve güvenlik 35. Hijyenik koşullar altında paketlenmiş gıdalar, müşteri sağlığını korur ve işletmenin itibarını artırır 35.
- Sunum estetiği 23. Yiyeceklerin estetik ve düzenli bir şekilde sunulmasına olanak tanır 23.
- Marka imajı 23. Özelleştirilmiş logolu ve tasarımlı kutular, işletmenin profesyonel ve özenli bir imaj çizmesine yardımcı olur 23.
- Taşıma kolaylığı 14. Gıdaların farklı konumlara kolayca ulaştırılmasını sağlar 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: