Buradasın
Gastronomi için hangi ekipmanlar gerekli?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gastronomi için gerekli ekipmanlar, kullanım amacına göre şu şekilde kategorize edilebilir:
- Pişirme ekipmanları: Fırın, ızgara, ocak, fritöz, mikrodalga fırın 23.
- Yiyecek hazırlama ekipmanları: Mutfak robotu, mikser, blender, kesme tahtaları, şef bıçakları, maşa, tencereler, tavalar, karıştırma kaseleri, çırpma telleri 123.
- Soğutma ekipmanları: Buzdolapları, derin dondurucular, buz makinesi 23.
- Depolama ekipmanları: Mutfak rafları, saklama kapları 23.
- Diğer ekipmanlar: Temizlik malzemeleri, havalandırma sistemi 23.
Gastronomi öğrencileri için başlangıç ekipmanlarından bazıları ise şunlardır:
Ekipman seçimi, restoranın büyüklüğüne, menüsüne ve mutfak operasyonlarına bağlı olarak değişir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: