Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Garson katlı peçete, restoran, kafe, otel gibi yemek hizmeti sunan işletmelerde kullanılan, katlanabilir yapıya sahip peçetedir 3.
Özellikleri:
- Kolay katlanabilir tasarım 3. Dekoratif bir şekilde sunulabilir 3.
- Hijyenik kullanım 3. Yemek servisi sırasında kullanıcıların ellerini temizlemesi için hijyenik bir çözüm sunar 3.
- Çeşitli boyut ve malzemeler 3. İhtiyaca göre farklı boyutlarda ve malzemelerde üretilebilir 3. Kağıt peçeteler pratik ve tek kullanımlık, kumaş peçeteler ise şık ve uzun ömürlüdür 3.
- Estetik sunum 3. Yemek servisini daha şık ve profesyonel hale getirir 3.
- Çevre dostu seçenekler 3. Kumaş peçeteler, uzun süre kullanılabilir ve çevre dostu bir alternatif sunar 3.
Kullanım alanları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: