• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevapYaCevap
  • Seyahat
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • YemekYemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Fırında oğlak eti nasıl yumuşak pişirilir?

    • Teknoloji
    • Talimatlar
    • YemekTarifleri
    • Pişirme
    • Et

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Fırında oğlak etinin yumuşak olması için şu yöntemler uygulanabilir:
    • Marinasyon: Oğlak etini tuzlu su veya limonlu su gibi bir marinat ile hazırlamak, etin daha lezzetli ve yumuşak olmasını sağlar 2.
    • Yağ miktarı: Oğlak eti yağlı bir et olduğu için fazla yağ eklenmemelidir; fazla yağ, etin sertleşmesine neden olabilir 2.
    • Pişirme süresi: Etin pişme süresi doğru ayarlanmalıdır; yeterince pişirmemek de sertliğe yol açabilir 2.
    • Fırın ayarı: 200 derece fırında pişirmek uygun bir yöntemdir 3.
    • Pişirme sonrası dinlenme: Oğlak eti piştikten sonra 10 dakika fırında dinlendirilmelidir 2.
    Fırında oğlak eti tarifi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir:
    • lezzet.com.tr 2;
    • kevserinmutfagi.com 3;
    • gzt.com 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. 1
      2. mukemmelguzelyemektarifleri.blogspot.com
        2
      3. nefisyemektarifleri.com
        3
      4. mutfakgazetesi.com
        4
      5. gzt.com
        5
    • Oğlak etini daha lezzetli hale getirmek için ne yapılabilir?

    • Oğlak eti pişirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?

    • Fırında oğlak etinin yanına ne tür garnitürler yakışır?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Fırında et fanlı mı pişer fansız mı?

    Fırında et pişirirken fanlı mod, dışının çıtır içinin ise az pişmiş olmasını istediğiniz yemekler için uygundur. Fanlı fırın, içindeki havayı dolaştırarak yemeğin her tarafının eşit şekilde pişmesini sağlar. Fansız mod ise (alt-üst ısı) yemeğin daha yavaş ama eşit şekilde pişmesi için kullanılmalıdır. Fırın ayarları, tarife ve istenen sonuca göre değişiklik gösterebilir.
    • Teknoloji
    • Pişirme
    • Fırın
    • EtYemekleri
    5 kaynak

    Fırında etin yumuşak olması için hangi sos kullanılır?

    Fırında etin yumuşak olması için zeytinyağı ve domates sosu kullanılabilir. Etin yumuşamasını sağlamak için sosa asidik malzemeler (limon suyu, sirke) eklemek de etkilidir.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    5 kaynak

    Oğlak tandır fırında kaç saatte pişer?

    Oğlak tandırının fırında pişme süresi yaklaşık 2 saattir.
    • Teknoloji
    • Talimatlar
    • YemekTarifleri
    • PişirmeSüresi
    5 kaynak

    En yumuşak fırında et yemeği hangisi?

    En yumuşak fırında et yemeklerinden bazıları şunlardır: Bonfile. Antrikot. Küşleme. Fırında pişirilebilecek diğer yumuşak et yemekleri arasında patlıcanlı dana bonfile, Antep fıstıklı pirzola ve fırında kuzu incik de bulunur. Et yemeklerinin yumuşaklığı kişisel tercihlere göre değişebilir.
    • Teknoloji
    • Tarifler
    • EtYemekleri
    5 kaynak

    Fanli fırında et yumuşak pişer mi?

    Fanli fırında et, yumuşak pişer çünkü fanlı fırın, ısının eşit şekilde dağılmasını sağlar ve hava dolaşımı artar. Ancak, fansız fırında daha düşük sıcaklıkta ve daha yavaş pişirme yöntemiyle etin daha hassas ve yumuşak kalması sağlanabilir.
    • Teknoloji
    • Pişirme
    • Fırın
    • Et
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"guq00":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/travel","title":"Seyahat","id":"travel"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Ffirinda-oglak-eti-nasil-yumusak-pisirilir-1170742622%3Flr%3D213%26ncrnd%3D21058","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"5596394811756193518","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1756193594859521-9945144842358005092-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-81-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"guq0w01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"guq01":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"guq0w02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"guq02":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"Fırında oğlak etinin yumuşak olması için şu yöntemler uygulanabilir:\n\n* **Marinasyon**: Oğlak etini tuzlu su veya limonlu su gibi bir marinat ile hazırlamak, etin daha lezzetli ve yumuşak olmasını sağlar [```2```](https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/oglak-eti-nasil-pisirilir).\n* **Yağ miktarı**: Oğlak eti yağlı bir et olduğu için fazla yağ eklenmemelidir; fazla yağ, etin sertleşmesine neden olabilir [```2```](https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/oglak-eti-nasil-pisirilir).\n* **Pişirme süresi**: Etin pişme süresi doğru ayarlanmalıdır; yeterince pişirmemek de sertliğe yol açabilir [```2```](https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/oglak-eti-nasil-pisirilir).\n* **Fırın ayarı**: 200 derece fırında pişirmek uygun bir yöntemdir [```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/firinda-oglak-eti.html).\n* **Pişirme sonrası dinlenme**: Oğlak eti piştikten sonra 10 dakika fırında dinlendirilmelidir [```2```](https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/oglak-eti-nasil-pisirilir).\n\nFırında oğlak eti tarifi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir:\n\n* lezzet.com.tr [```2```](https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/oglak-eti-nasil-pisirilir);\n* kevserinmutfagi.com [```3```](https://www.kevserinmutfagi.com/firinda-oglak-eti.html);\n* gzt.com [```4```](https://www.gzt.com/lokma/firinda-oglak-18089).","sources":[{"sourceId":1,"url":"bizdemutfaktayiz.com/firinda-oglak/","title":"FIRINDA OĞLAK - Bizdemutfaktayiz","shownUrl":"bizdemutfaktayiz.com/firinda-oglak/","rel":"nofollow"},{"sourceId":2,"url":"https://mukemmelguzelyemektarifleri.blogspot.com/2017/03/frnda-oglak-eti.html","title":"Fırında Oğlak Eti | Mükemmel Yemek Tarifleri","shownUrl":"https://mukemmelguzelyemektarifleri.blogspot.com/2017/03/frnda-oglak-eti.html","rel":"nofollow"},{"sourceId":3,"url":"https://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-oglak-eti-tarifi/","title":"Fırında Oğlak Eti Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri","shownUrl":"https://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-oglak-eti-tarifi/","rel":"nofollow"},{"sourceId":4,"url":"https://www.mutfakgazetesi.com/2013/03/oglak-tandiri.html","title":"Evde Oğlak Tandırı","shownUrl":"https://www.mutfakgazetesi.com/2013/03/oglak-tandiri.html","rel":"nofollow"},{"sourceId":5,"url":"https://www.gzt.com/lokma/firinda-oglak-18089","title":"Fırında Oğlak Tarifi, Nasıl Yapılır? | GZT Lokma","shownUrl":"https://www.gzt.com/lokma/firinda-oglak-18089","rel":"nofollow"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Fırında oğlak eti nasıl yumuşak pişirilir?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"Pişirme"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"Et"}],"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Oğlak etini daha lezzetli hale getirmek için ne yapılabilir?","url":"/search?text=O%C4%9Flak+eti+nas%C4%B1l+daha+lezzetli+pi%C5%9Firilir%3F&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Oğlak eti pişirirken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?","url":"/search?text=O%C4%9Flak+eti+pi%C5%9Firirken+dikkat+edilmesi+gerekenler&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Fırında oğlak etinin yanına ne tür garnitürler yakışır?","url":"/search?text=F%C4%B1r%C4%B1nda+o%C4%9Flak+etinin+yan%C4%B1na+ne+gider%3F&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=F%C4%B1r%C4%B1nda+o%C4%9Flak+eti+nas%C4%B1l+yumu%C5%9Fak+pi%C5%9Firilir%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"5596394811756193518","reqid":"1756193594859521-9945144842358005092-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-81-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1756193594859521-9945144842358005092-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-81-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"guq0w03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"guq03":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.gzt.com/lokma/fanli-ve-fansiz-firin-modunun-farki-ne-blog-3796413?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/firin-nasil-kullanilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/blog/firin-nasil-kullanilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/fanli-fansiz-ne-pisirilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ustayemektarifleri.com/soru-ve-cevaplar/frn-fanl-m-iyi-pisirir-fansz-m?size=16&stub=1"],"header":"Fırında et fanlı mı pişer fansız mı?","teaser":"Fırında et pişirirken fanlı mod, dışının çıtır içinin ise az pişmiş olmasını istediğiniz yemekler için uygundur. Fanlı fırın, içindeki havayı dolaştırarak yemeğin her tarafının eşit şekilde pişmesini sağlar. Fansız mod ise (alt-üst ısı) yemeğin daha yavaş ama eşit şekilde pişmesi için kullanılmalıdır. Fırın ayarları, tarife ve istenen sonuca göre değişiklik gösterebilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/firinda-et-fanli-mi-piser-fansiz-mi-1976610673","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"Pişirme"},{"href":"/yacevap/t/firin","text":"Fırın"},{"href":"/yacevap/t/etyemekleri","text":"EtYemekleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ersanet.com/blog/icerik/firinda-kurutmadan-et-pisirmenin-puf-noktalari?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.happycenter.com.tr/happylife/yemek-tarifleri/etlerin-yumusak-olmasi-icin-puf-noktalari?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.milliyet.com.tr/yemek/galeri/artik-etiniz-kurumayacak-firinda-et-pisirmenin-puf-noktalari-6225337?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kacbardak.com.tr/blog/firinda-lokum-gibi-biftek?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.gidarehberi.com.tr/nasil-yapilir/firinda-et-marinesi-nasil-yapilir?size=16&stub=1"],"header":"Fırında etin yumuşak olması için hangi sos kullanılır?","teaser":"Fırında etin yumuşak olması için zeytinyağı ve domates sosu kullanılabilir. Etin yumuşamasını sağlamak için sosa asidik malzemeler (limon suyu, sirke) eklemek de etkilidir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/firinda-etin-yumusak-olmasi-icin-hangi-sos-kullanilir-449052183","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://lezzetrehberim.com/oglak-tandir-tarifi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/mucize-lezzetler/oglak-tandiri-40799164?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/oglak-tandir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.mutfakgazetesi.com/2013/03/oglak-tandiri.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.yemektarifiperisi.com/tarif/firinda-oglak-tandir/?size=16&stub=1"],"header":"Oğlak tandır fırında kaç saatte pişer?","teaser":"Oğlak tandırının fırında pişme süresi yaklaşık 2 saattir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/oglak-tandir-firinda-kac-saatte-piser-1775312830","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmesuresi","text":"PişirmeSüresi"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/liste/firinda-et-yemekleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.etyemekleri.gen.tr/firinda-et-tarifleri.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.firinyemekleri.gen.tr/firinda-et-yemegi-tarifleri.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/firinda-et-yemekleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/etli-firin-yemekleri?size=16&stub=1"],"header":"En yumuşak fırında et yemeği hangisi?","teaser":"En yumuşak fırında et yemeklerinden bazıları şunlardır: Bonfile. Antrikot. Küşleme. Fırında pişirilebilecek diğer yumuşak et yemekleri arasında patlıcanlı dana bonfile, Antep fıstıklı pirzola ve fırında kuzu incik de bulunur. Et yemeklerinin yumuşaklığı kişisel tercihlere göre değişebilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/en-yumusak-firinda-et-yemegi-hangisi-1910717643","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/tarifler","text":"Tarifler"},{"href":"/yacevap/t/etyemekleri","text":"EtYemekleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/tum-tavuk-firinda-fanli-mi-piser-fansiz-mi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/firin-nasil-kullanilir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://restorandunyasi.com/yemek-tarifleri/firinda-tavuk-pisirme-sirri-fanli-mi-fansiz-mi-daha-iyi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.levrek.gen.tr/levrek-firinda-fanli-mi-yoksa-fansiz-mi-daha-iyi-piser.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ustayemektarifleri.com/soru-ve-cevaplar/frnn-fan-ayarnda-ne-piser?size=16&stub=1"],"header":"Fanli fırında et yumuşak pişer mi?","teaser":"Fanli fırında et, yumuşak pişer çünkü fanlı fırın, ısının eşit şekilde dağılmasını sağlar ve hava dolaşımı artar. Ancak, fansız fırında daha düşük sıcaklıkta ve daha yavaş pişirme yöntemiyle etin daha hassas ve yumuşak kalması sağlanabilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/fanli-firinda-et-yumusak-piser-mi-3688024400","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"Pişirme"},{"href":"/yacevap/t/firin","text":"Fırın"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"Et"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"guq0w04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"guq04":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"guq0w05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"guq05":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"guq0w06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}