Buradasın
Fırında dana kaburga nasıl pişirilir Arda'nın Mutfağı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fırında Dana Kaburga Tarifi (Arda'nın Mutfağı):
Malzemeler:
Sebzeli karışım için:
- Pancar, ortadan ikiye bölünmüş 13
- Kuru soğan, soyulmuş ve ikiye bölünmüş 13
- Bebek havuç 13
- Baş sarımsak 13
- Taze patates 13
- Kırmızı dolmalık biber 13
- Biberiye, deniz tuzu, karabiber, zeytinyağı 13
Hazırlanışı:
- Sebzeli karışım için soğanların kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin, sarımsakları baş olarak ekleyin 13. Biberleri iri küpler halinde doğrayın, pancarları da ortadan kesin 3.
- Sebzeleri pişirme kabınızın tabanına yerleştirin, üzerine zeytinyağı, deniz tuzu ve karabiber gezdirin, biberiyeyi ekleyin ve kenara alın 13.
- Dana kaburgayı temizleyin, her iki tarafına tuz ve karabiber serpin 13.
- Sebzelerin üzerine teli yerleştirin ve eti de telin üzerine koyun 13.
- İyice sarmak için akıllı folyo ve alüminyum folyoya sarın, 160 derece önceden ısıtılmış fırında 4 saat pişirin 13.
- Et ve sebzeler pişince beraber servis edin 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: