Fırında Dana Kaburga Tarifi (Arda'nın Mutfağı): Malzemeler: - 6 kalem dana kaburga - Tuz, karabiber Sebzeli karışım için: - Pancar, ortadan ikiye bölünmüş - Kuru soğan, soyulmuş ve ikiye bölünmüş - Bebek havuç - Baş sarımsak - Taze patates - Kırmızı dolmalık biber - Biberiye, deniz tuzu, karabiber, zeytinyağı Hazırlanışı: 1. Sebzeli karışım için soğanların kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin, sarımsakları baş olarak ekleyin. 2. Sebzeleri pişirme kabınızın tabanına yerleştirin, üzerine zeytinyağı, deniz tuzu ve karabiber gezdirin, biberiyeyi ekleyin ve kenara alın. 3. Dana kaburgayı temizleyin, her iki tarafına tuz ve karabiber serpin. 4. Sebzelerin üzerine teli yerleştirin ve eti de telin üzerine koyun. 5. İyice sarmak için akıllı folyo ve alüminyum folyoya sarın, 160 derece önceden ısıtılmış fırında 4 saat pişirin. 6. Et ve sebzeler pişince beraber servis edin.