Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Alüminyum folyo, etin suyunu ve aromasını hapsederek daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar, ayrıca pişirme süresini kısaltır 12.
Pişirme adımları:
- Etleri yıkayıp kurulayın ve iri parçalar halinde kesin 1.
- Zeytinyağı, tuz, karabiber, pul biber ve kekik ile marine sosu hazırlayın ve etleri bu sos ile marine edin 1.
- Fırını 180 dereceye önceden ısıtın 1.
- Alüminyum folyo üzerine marine edilmiş et parçalarını yerleştirin, üzerine doğranmış soğan, sarımsak, havuç ve patatesleri serpiştirin 1.
- Folyoyu dikkatlice kapatıp fırın tepsisine yerleştirin ve yaklaşık 1.5-2 saat pişirin 1.
Pişirme süresi, etin cinsine ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: