Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Endüstriyel mutfakta çeşitli meslekler bulunmaktadır. İşte bazıları:
- Aşçıbaşı ve Aşçıbaşı Yardımcısı: Mutfak operasyonlarını yönetir ve aşçıbaşına yardımcı olur 1.
- Aşçılar: Sıcak soslar, et yemekleri, balık yemekleri, sebze yemekleri, çorbalar, ızgara ve kebap yemekleri gibi çeşitli yemekleri hazırlar 1.
- Soğuk Mutfak Aşçısı: Soğuk soslar, salatalar ve mezelerin hazırlanmasından sorumludur 1.
- Balık Aşçısı: Balık ve deniz ürünlerinin temizlenmesi, porsiyonlanması ve pişirilmesinden sorumludur 1.
- Kasap: Etlerin temizlenmesi ve parçalanması işlemini yapar 1.
- Pasta Aşçısı: Pasta, tatlı ve dondurmaların hazırlanmasından sorumludur 1.
- Ekmekçi: Otelin ihtiyaç duyduğu ekmek çeşitlerini hazırlar 1.
- Sebzeci: Sebze hazırlama bölümünde görev yapar ve sebzelerin ayıklanması, yıkanması ve doğranması gibi hazırlık çalışmalarını yürütür 1.
- Kahvaltı Aşçısı: Sabah kahvaltısının hazırlanmasından sorumludur 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: