Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi sandviç çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Club (Kulüp) Sandviç 124. Üç katmanlı olan bu klasik sandviçte, tavuk göğsü, jambon, domates, marul, turşu, yumurta, mayonez ve dilimlenmiş ekmek kullanılır 3.
- Kumru 13. Susamlı ekmek arasında sucuk, sosis, dilimlenmiş kaşar peyniri, domates ve yeşilliklerle hazırlanır 3.
- Cubano 3. Pastırma, dilimlenmiş jambon, turşu, İsviçre peyniri ve hardal içerir 3.
- Banh Mi 3. Çıtır baget ekmeği, marine edilmiş et, turşu sebzeler, taze yeşillikler ve mayonez ile hazırlanır 3.
- Katsu Sandviçi 3. Ekmek arasına pane edilmiş tavuk veya etle birlikte özel sos ve yeşilliklerle servis edilir 3.
- Vada Pav 3. Patatesli köfte, baharatlı bezelye ve patates karışımından yapılır, ardından kızartılır 3.
- Bocadillo de Calamares 3. Kızartılmış kalamar halkaları, limon dilimleri ve mayonez ile birlikte taze ekmekle yapılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: