Etten dürüm yapmak için gerekli malzemeler: 500 gram kuşbaşı et; 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber; 2 yemek kaşığı tereyağı; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 çay kaşığı karabiber; 1 adet soğan; 2 adet domates; 1/2 demet maydanoz; 1 paket lavaş. Yapılışı: 1. Etleri küçük küçük doğrayın ve bir tencereye alarak kendi sularında yumuşayana kadar pişirin. 2. Bir tavaya tereyağı ve baharatları alın, tereyağı eridikten sonra pişen etleri ve tuzu ilave ederek biraz kavurun. 3. Lavaşı etin suyuna bastırın. 4. Ardından içerisine etleri, maydanozu, soğanı ve domatesleri ilave edin. 5. Güzelce sarın ve servis edin. Ayrıca, ev yapımı lavaş kullanarak da et dürüm yapabilirsiniz.