Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hollandez Soslu Egg Benedict Tarifi için sos yapımı şu şekildedir:
Malzemeler:
- 2 yemek kaşığı otla beslenen tereyağı veya ghee 3
- 2 yumurta sarısı 3
- ¼ çay kaşığı Dijon hardalı 3
- 1 yemek kaşığı limon suyu 3
- ¼ çay kaşığı deniz tuzu 3
- ½ yemek kaşığı su 3
Yapılışı:
- Küçük bir sos tavasında tereyağını veya sıvı yağı orta düşük ateşte eritin 3.
- Tüm malzemeleri yüksek güçlü bir karıştırıcıya ekleyin ve iyice birleştirilene kadar karıştırın 3.
- Orta boy bir tavada orta ateşte hindistan cevizi veya avokado yağı ekleyin 3.
- Kuşkonmazı kızartma tavasına ekleyin ve yumuşayana kadar yaklaşık 8-10 dakika tavada kızartın 3.
- Hollandez sosunu servis etmeden önce soğumaya bırakın 3.
Egg Benedict'in diğer malzemeleri ve yapılışı için aşağıdaki kaynaklardan faydalanabilirsiniz:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: