Hollandez Soslu Egg Benedict Tarifi için sos yapımı şu şekildedir: Malzemeler: - 2 yemek kaşığı otla beslenen tereyağı veya ghee - 2 yumurta sarısı - ¼ çay kaşığı Dijon hardalı - 1 yemek kaşığı limon suyu - ¼ çay kaşığı deniz tuzu - ½ yemek kaşığı su Yapılışı: 1. Küçük bir sos tavasında tereyağını veya sıvı yağı orta düşük ateşte eritin. 2. Tüm malzemeleri yüksek güçlü bir karıştırıcıya ekleyin ve iyice birleştirilene kadar karıştırın. 3. Orta boy bir tavada orta ateşte hindistan cevizi veya avokado yağı ekleyin. 4. Kuşkonmazı kızartma tavasına ekleyin ve yumuşayana kadar yaklaşık 8-10 dakika tavada kızartın. 5. Hollandez sosunu servis etmeden önce soğumaya bırakın. Egg Benedict'in diğer malzemeleri ve yapılışı için aşağıdaki kaynaklardan faydalanabilirsiniz: - Cumhuriyet Gazetesi: Egg Benedict tarifinin detaylı yapılışı ve gerekli malzemeler. - Lezzet Dergisi: Egg Benedict nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir.