Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dünyanın en zor yemeği olarak kabul edilen bir yemek yoktur, çünkü bu, kişisel tercihlere ve kültürlere göre değişir 1.
Ancak, bazı yemekler geniş bir kesim tarafından çoğunlukla hoş karşılanmayan veya alışılmadık tatlarıyla ünlüdür 1:
- Surströmming 1. İsveç mutfağından fermente edilmiş balık, kokusu nedeniyle çoğu kişi tarafından sevilmez 1.
- Hakarl 12. İzlanda mutfağından köpek balığı etinden yapılan yemek, amonyak benzeri kokusu ve tadıyla birçok kişi için çekilmez olabilir 12.
- Balut 1. Filipinler'den, embriyo geliştikten sonra haşlanan fertilize edilmiş ördek yumurtası, içindeki göz, tüy ve kemik gibi unsurlar nedeniyle çekici bulunmaz 1.
- Natto 1. Japon mutfağına ait, yoğun ve yapışkan dokuya sahip fermente soya fasulyesi, tadı ve kokusu nedeniyle bazı kişiler tarafından sevilmez 1.
- Casu Marzu 1. İçinde larvaların bulunması, bu peyniri süt ürünleri severlerin bile çekindiği bir yiyecek haline getirir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: