Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Türk mutfağının en zor yemeği konusunda kesin bir yanıt vermek zor olsa da, bazı yemekler genellikle bu kategoride değerlendirilir:
- İçli Köfte: İncecik açılan bulgurlu hamuru, kıymalı harcı ve kızartma veya haşlama aşamaları nedeniyle yapımı zordur 24.
- Mantı: Hamurun açılması, şekil verilmesi ve doldurulması oldukça zaman alıcıdır 4.
- Su Böreği: Yufkaların kat kat açılması ve pişirilmesi emek ister 24.
- Yaprak Sarma: İncelikli işçiliği ve serçe parmağında sarılması nedeniyle zordur 5.
- Keşkek: Yapması saatler süren ve doğru sıcaklık ve süre kontrolü gerektiren bir yemektir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: