Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurucudan çıkarılan kıymayı ısıtmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Buzdolabında çözme: Kıyma, önceden planlanarak dondurucudan çıkarıldığında buzdolabında yavaş yavaş çözülebilir 25. Bu yöntem, etin sabit ve soğuk bir sıcaklıkta tutulduğu için en güvenli yöntemdir 2.
- Su kullanarak çözme: Kıyma, sızdırmaz bir plastik torbaya konularak soğuk suyun içine batırılabilir 2. Suyun her 30 dakikada bir değiştirilmesi gerekir 2.
- Mikrodalga kullanarak çözme: Kıyma, mikrodalgaya dayanıklı bir cam kaba konularak düşük güçte mikrodalgaya yerleştirilebilir 2. Etin pişmeye başlamasını önlemek için yüzde 100 yerine yüzde 50 güç kullanılmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: