Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Damat Bohçası Pastası Tarifi:
Malzemeler:
- Krep Hamuru İçin: 1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı toz şeker, 1 yumurta, 6 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao 25.
- Krema İçin: Damla çikolatalı muhallebi veya herhangi bir krema, puding, cremòle 2.
- İç Malzemesi: Damla çikolata, ceviz, fındık, fıstık, çok ufak doğranmış incir veya meyve 2.
Hazırlanışı:
- Kremayı hazırlayın ve soğutun 2.
- Krep için malzemeleri çırpın ve kızgın krep tavasına 3 yemek kaşığı hamur dökün, kaşığın tersi ile daire şeklinde yayın 2. Önlü arkalı pişirin 2.
- Pişen krepin içine kremayı ve diğer malzemeleri koyun (çok doldurmayın) ve karşılıklı olarak parmak uçlarınızla yapıştırın (sıcak hamur kolaylıkla yapışacaktır) 2.
- Üzerine 1 tatlı kaşığı krema koyun ve hemen servis edebilirsiniz 2.
Püf Noktası: Krepleri pişireceğiniz tavayı, kreplerin yapışmaması adına hafifçe yağlayın 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: