Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cupcake süslemek için çeşitli yöntemler ve malzemeler kullanılabilir:
- Krem Şanti ile Süsleme: Krem şanti tozunu taze inek sütü ile çırparak hazırlayın 1. İsteğe bağlı olarak gıda boyası ekleyebilirsiniz 1. Oluşan krem şantiyi buzdolabında dinlendirip, sıkma poşetine alarak cupcake üzerine dairesel hareketlerle sıkın veya damlalar halinde şekiller verin 1.
- Şeker Hamuru ile Süsleme: Şeker hamurunu merdane ile açıp, cupcakenin üzeri ile aynı genişlikte bardak ağzı ile kesin 1. Altına fırça ile bal sürüp cupcake üzerine yapıştırın 1. Çiçek, kelebek, kalp şeklindeki kurabiye kalıpları ile farklı renklerde şeker hamurları kesip, altlarına bal sürerek zemini kaplayan şeker hamuru üzerine yapıştırabilirsiniz 1.
- Taze Meyve ile Süsleme: Çilek, muz, kivi gibi meyveleri soyup küçük parçalara ayırın 1. Tüm dilimlenmiş meyveleri harmanlayıp cupcake üzerine kaşıkla ekleyin 1. Meyvelerin üzerine kararmalarını önlemek için süzme bal gezdirebilirsiniz 1.
- Yenilebilir Boncuk Şekerlemeler: Şeker hamuru ile birlikte kullanarak estetik bir süsleme elde edebilirsiniz 1.
Ayrıca, cupcake'leri benmari usulü eritilmiş çikolata ile de süsleyebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: