Buradasın
Çikolatanın keke iyi tutması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolatanın keke iyi tutması için şu adımları izlemek önerilir:
- Çikolatayı eritirken tereyağı ekleyin 1. Bu, çikolatanın yumuşamasını ve keke daha iyi karışmasını sağlar 1.
- Kek hamurunu hazırladıktan sonra bekletmeden pişirin 3. Aksi takdirde hamur sönebilir 3.
- Kek kalıbını yağlayıp unlayın 25. Kakaolu keklerde, renk uyumu için un yerine kalıba kakao serpebilirsiniz 2.
- Kek piştikten sonra fırından hemen çıkarmayın 2. Fırının kapağını açıp biraz bekletin, böylece kek sönmez 2.
Bu yöntemler, çikolatalı kekin lezzetli ve düzgün bir şekilde pişmesine yardımcı olacaktır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: