Çikolatalı açma malzemeleri: Hamur için: 2,5 su bardağı ılık süt; 4 yemek kaşığı şeker; 1 paket kuru maya (instant maya); 2 adet yumurta beyazı (sarısı üzerine); 1 su bardağı sıvı yağ; 1 tatlı kaşığı tuz; 8 su bardağı un. İç harcı için: yarım kavanoz sürülebilir çikolata. Üzeri için: 2 adet yumurta sarısı; yarım su bardağı fındık içi (ufaltılmış). Ayrıca, 3. bir tarifte şu malzemeler de bulunmaktadır: 1 su bardağı ılık süt; yarım su bardağı ılık su; yarım su bardağı sıvı yağ; 1 çay bardağı şeker; 1 adet yumurta; 1 paket instant maya; aldığı kadar un (4,5 su bardağı). 4. tarifte ise: 6 su bardağı un; 1 su bardağı sıcak su; 1 su bardağı süt; 1 yumurta (akı içine, sarısı üzerine ayrılacak); 1 tatlı kaşığı tuz; 2 tatlı kaşığı şeker; 1 paket instant maya; yarım çay bardağı sıvı yağ; tereyağı; sürülebilir çikolata.