Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pişmeden sertleşen cheesecake tarifi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 1 paket tam buğday unlu bisküvi, 1 su bardağı eritilmiş tereyağı, 1 paket krem şanti, 1 su bardağı krema, 3 yemek kaşığı kakaolu fındık ezmesi, 3 yemek kaşığı labne, 1 su bardağı bitter çikolata 2.
- Hazırlanışı:
- Bisküvileri mutfak robotunda eritilmiş tereyağı ile pürüzsüz bir kıvam alana dek çekin 23.
- Kek kalıbına alıp, düzeltin ve buzluğa kaldırın 2.
- Derin bir kabın içerisinde krem şanti ve kremayı kıvam alana dek mikserle 3 dakika çırpın 2.
- Fındık ezmesi ve labne ekleyip, pürüzsüz olana dek spatula ile karıştırın 2.
- Kek kalıbına ekleyip, düzledikten sonra tekrar buzluğa kaldırın 2.
- Krema ile çikolatayı küçük bir soslukta eriyene dek kısık ateşte ısıtın 2.
- Eriyince kek kalıbının üzerine ekleyip, düzeltin ve buzdolabında en az 3 saat dinlendirin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: