Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çanak kebapta çeşitli yemekler ve lezzetler sunulmaktadır:
- Çanak Kebabı: Et, patates, kapya biber ve baharatlarla hazırlanan ana yemek 1.
- Yuvalama Çorbası: Pirinç topları ve nohutla yapılan ekşi bir çorba 3.
- Gavurdağı Salatası: Domates, biber ve soğanla hazırlanan salata 3.
- Fındık Lahmacun: İnce hamur üzerine kıyma ve bol maydanozla yapılan lahmacun 2.
- İçli Köfte: Dışında irmik bulunan, bol soğanlı kıyma ile doldurulmuş köfte 3.
- Katmer: Antep peyniri veya kaymak ile hazırlanan tatlı 23.
Bu yemekler, genellikle Gaziantep mutfağının özel lezzetleri arasında yer alır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: