Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cajun baharatlı tavuk yapmak için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Tavuk göğsünü jülyen şekilde kesin 1.
- Derin bir tabakta sıvı kremayı 2 yemek kaşığı cajun baharatıyla karıştırın 1.
- Jülyen kesilmiş tavukları bu karışıma ekleyin, güzelce karıştırıp üzerini streç filmle kaplayarak en az 1 saat buzdolabında dinlendirin 1.
- Galeta ununun içine kalan cajun baharatını ekleyin 1.
- Buzdolabından çıkardığınız tavuk parçalarını her tarafına gelecek şekilde baharat karışımlı galeta ununa bulayın 1.
- Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin 1.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 40 dakika, arada tavuğun yönünü değiştirerek pişirin 1.
Cajun baharatlı tavuk parçalarının yanına el yapımı mayonez, acı hardal ve turşu yakışabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: