Buradasın
Buharda tavuk en iyi kaç derecede pişer?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Buharda tavuğun en iyi kaç derecede piştiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, buharda tavuk pişirmek için kullanılan bazı yöntemler ve dereceler şu şekildedir:
- Yanmaz karnıyarık tavası ile pişirme 3. Tavuklar yanmaz karnıyarık tavasına yerleştirilir, üzerine halk halka doğranmış patatesler eklenir ve kapak kapatılır 3. Tavuklar ve patatesler kendi buharında, kısık ateşte pişirilir 3.
- Buharlı pişirici ile pişirme 4. Buharlı pişiricinin haznesine yiyecekler yerleştirildikten sonra pişirme derecesi ve süresi ayarlanır 4.
Buharda tavuk pişirirken tavuğun iç sıcaklığının 82 °C dereceye ulaşması gerekir 2.
Pişirme derecesi ve süresi, kullanılan ekipmana, tavuğun bölümüne ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: