Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bressé tavuğu pişirmek için iki farklı tarif önerisi:
- Krem ve Trüflü Bressé Tavuğu Tarifi 1:
- Malzemeler: 8 Bressé tavuğu supreme, 20 g truffle yağı, 1 litre %35 yağlı pişirme kremi, tuz, karabiber, 250 g cep mantarı, 100 g kültür mantarı, 30 g %82 yağlı gurme tereyağı, 5 g düz yapraklı maydanoz, Emmental de France peyniri 1.
- Hazırlanışı:
- Tavuğu truffle yağı, krem (120 g/torba), tuz ve karabiberle birlikte vakum torbasına koyun 1. 63°C'de (145°F) 1 saat pişirin 1. Hemen buzda soğutun 1.
- Mantarları temizleyin, cep mantarlarını 4 parçaya bölün 1. Yağı bir tavada soteleyin, tereyağını ve doğranmış düz yapraklı maydanozu ekleyin, baharatlayın 1.
- Emmental'i Tefal plakasına yayın ve sarışın olana kadar salamander ızgarasında kızartın 1.
- Servis zamanında tavuk suprelerini benmari usulü ısıtın 1. Çantayı açın, sosu toplayın, kıvamını ayarlayın 1. Tavuğu kesin ve tüm malzemelerle süsleyin 1.
- Klasik Bressé Tavuğu Tarifi 2:
- Malzemeler: Bütün Bressé tavuğu, 1 bardak kuru beyaz şarap, 1 soğan, 10 karabiber, 3 yemek kaşığı tereyağı, sarımsak, kekik, defne yaprağı 2.
- Hazırlanışı:
- Tavuğu soğuk akan su altında durulayın ve kağıt havlularla iyice kurulayın 2.
- Tavuğun etrafındaki fazla yağı ve deriyi kesin 2.
- Deriyi çapraz şekilde puanlayın 2.
- Tavuğun bacaklarını mutfak sicimiyle sıkıca bağlayın 2.
- Tavuğu marine etmek için bir karıştırma kabına koyun ve üzerine beyaz şarap, sarımsak, kekik, defne yaprağı ve soğanı ekleyin 2. Buzdolabında en az 4 saat, tercihen gece boyunca marine edin 2.
- Tavuğu marine suyundan çıkarın ve kızartmadan önce kurulayın 2.
- Fırını 375
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: