Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boztepe Zeytinyağı'nın bazı özellikleri:
- Üretim Yöntemi: Soğuk sıkım yöntemiyle üretilir 15.
- Asidite Seviyesi: Maksimum %0,5 asiditeye sahiptir 1.
- Sertifika: İyi Tarım Uygulamaları sertifikasına sahiptir 12.
- İçerik: Zeytincilikte en ileri teknoloji tava temassız zeytin sıkımı kullanılır, bu sayede antioksidanlar ve polifenoller gibi yararlı bileşenler korunur 1.
- Ambalaj: Işıktan koruyan UVA yeşil cam şişelerde sunulur 1.
Ancak, bazı kullanıcılar doğal çökeltme yöntemi konusunda soru işaretleri dile getirmiştir 3.
Zeytinyağının kalitesi, üretim yöntemleri ve zeytinlerin yetiştiği bölge gibi birçok faktöre bağlıdır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: