Buradasın
Bitter ve konfiserli çikolata nasıl eritilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bitter ve konfiserli çikolata eritmek için iki yaygın yöntem vardır: benmari usulü ve mikrodalga kullanımı.
Benmari Usulü:
- Tencere ve kase seçimi: Bir tencereye su koyun ve suyun yüksekliğini tencerenin yarısını geçmeyecek şekilde ayarlayın 12. Kaseyi suya değmeyecek şekilde yerleştirin 1.
- Çikolatayı parçalara ayırma: Çikolatayı küçük parçalara bölün 12.
- Isıtma: Tencereyi ocağa alın, suyu orta ateşte kaynatın ve kaynama noktasına geldiğinde altını kısın 1. Çikolatayı spatula ile nazikçe karıştırın 12.
- Son rötuşlar: Çikolatanız erimeye yakınken kaseyi ocaktan alın ve bir havlunun üzerine koyarak karıştırmaya devam edin 1. Tüm parçalar eriyene kadar karıştırın 2.
Mikrodalga Kullanımı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: