Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bistro yemek tarzı, genellikle Fransız mutfağından etkilenen ve geleneksel yemekler sunan bir tür küçük, şık ve rahat lokanta veya kafe olarak tanımlanır 14.
Bistroların bazı özellikleri:
- Atmosfer: Resmi bir ortama sahip değildir, sıcak ve samimi bir atmosfer sunar 35.
- Menü: Basit ve günlük olarak değişen yemeklerden oluşur 23. Menüler, bistroyu işleten aileye göre bile değişiklik gösterebilir 5.
- Fiyatlar: Uygun fiyatlıdır 25.
- Servis: Servis kalitesi ortalama seviyededir 5.
- Yemek çeşitleri: Genellikle sıcak ve soğuk sandviçler, tatlılar ve içecek türleri servis edilir 13.
Bistrolar, genellikle mahalle aralarında bulunur ve kıyafet zorunluluğu yoktur 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: