Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bir kafede olması gereken bölümler şunlardır:
- Giriş Holü: Müşterilerin karşılandığı ve yönlendirildiği alan 2.
- Salon: Masa, sandalye, servis masası gibi donatı elemanlarının bulunduğu ana hizmet alanı 24.
- Mutfak: Ocak, fırın, tezgah gibi ekipmanların yer aldığı bölüm 24.
- Şef Odası: Şefin çalıştığı ve yemekleri kontrol ettiği alan 4.
- Müdür Odası: İşletmenin yönetim işlerinin yürütüldüğü yer 4.
- Depo: Yiyecek ve içeceklerin saklandığı bölüm 4.
- Satış Bölümü: Ürünlerin sergilendiği ve satıldığı alan 4.
Ayrıca, kafenin türüne göre kafe-restoran, kafe-pastane gibi özel bölümler de eklenebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: