• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevap
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • Yemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Beypilic but ızgara nasıl pişirilir?

    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Pişirme

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Beypiliç but ızgara pişirmek için aşağıdaki tarifi kullanabilirsiniz:
    Malzemeler:
    • 800 g Beypiliç piliç derili but 1
    • 1 yemek kaşığı salça 1
    • 2 diş sarımsak 1
    • 6-8 adet yeşil biberli zeytin 1
    • 2 adet limon 1
    • 4-5 dal taze biberiye 1
    • Tuz ve karabiber 1
    Hazırlanışı:
    1. Isıya dayanıklı bir fırın kabına derili Beypiliç butlarını alın 13.
    2. Limonları halka dilimler halinde kesin ve butların üzerine ekleyin 13.
    3. Zeytinleri dilimleyip limon dilimleri ve 4’e bölünmüş sarımsaklarla birlikte fırın kabına ilave edin 1.
    4. Ayrı bir kasede salçayı bir miktar su ile açın 1. Tuz ve karabiber ile tatlandırdıktan sonra fırın kabına ekleyin 1.
    5. Üzerine biberiyeleri de ekleyip 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 45-50 dakika pişirin 13.
    6. Sıcak servis edin 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. beypilic.com.tr
        1
      2. hakantavukculuk.com.tr
        2
      3. lezzetler.com
        3
      4. yemek.com
        4
      5. firinyemekleri.gen.tr
        5
    • Izgara pişirme teknikleri nelerdir?

    • Biberiye yerine hangi otlar kullanılabilir?

    • Fırın sıcaklığı nasıl ayarlanır?

    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Çıtır but nasıl yapılır?

    Çıtır but yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 4 adet tavuk butu - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 su bardağı galeta unu - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı karabiber - 1 çay kaşığı pul biber - 1 çay kaşığı kekik - 1 çay kaşığı sarımsak tozu - Yarım limon suyu Hazırlık: 1. Tavuk butlarını iyice yıkayın ve bir kağıt havlu ile kurulayın. 2. Bir kapta zeytinyağını, limon suyunu, tuzu, karabiberi, pul biberi, kekik ve sarımsak tozunu karıştırın. 3. Başka bir kapta galeta ununu hazırlayın. 4. Fırını 200 dereceye ısıtın. 5. Tavuk butlarının dışı çıtır, içi ise yumuşak olmalıdır.
    • #Teknoloji
    • #Talimatlar
    • #YemekTarifleri
    • #Tavuk
    5 kaynak

    Elektrikli ızgarada hangi et güzel pişer?

    Elektrikli ızgarada sığır eti, domuz eti ve hindi gibi çeşitli et türleri güzel pişer. En iyi sonuçları almak için aşağıdaki et parçalarını tercih edebilirsiniz: - Dana eti: Bonfile veya antrikot gibi parçalar, yağ oranının dengeli olması nedeniyle ızgaraya uygundur. - Koyun eti: Izgara için sıklıkla tercih edilen alternatiflerdendir. Etleri pişirmeden önce baharatlar ve aromatik bitkilerle marine etmek, lezzetlerini artırır.
    • #YemekTarifleri
    • #Et
    • #Pişirme
    5 kaynak

    Beypıliç but kaç dakikada pişer?

    Beypiliç butunun pişme süresi, 180 derece sıcaklıkta yaklaşık 45-50 dakika olarak belirtilmiştir.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #PişirmeSüreleri
    5 kaynak

    Döküm ızgarada hangi et güzel pişer?

    Döküm ızgarada özellikle dana sırt kısmı ve yumuşak but etleri güzel pişer.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #PişirmeYöntemleri
    • #Et
    5 kaynak

    Tel ızgarada hangi etler pişirilir?

    Tel ızgarada genellikle yumuşak ve sırt etleri pişirilir. Ayrıca, tavuk ve balık da tel ızgarada pişirilen diğer et ve deniz ürünleri arasındadır.
    • #Teknoloji
    • #YemekTarifleri
    • #PişirmeYöntemleri
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"fwx0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"isBirthdayUserId":true,"className":"PortalHeader-User"},"userIdProps":{"flag":"skin","lang":"tr","host":"yandex.com.tr","project":"neurolib","queryParams":{"utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fbeypilic-but-izgara-nasil-pisirilir-1010606609%3Flr%3D213%26ncrnd%3D61377","tld":"com.tr"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"8851409831755109023","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1755109072958351-14524817286040813017-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-303-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"fwxw01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"fwx1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"fwxw02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"fwx2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"**Beypiliç but ızgara** pişirmek için aşağıdaki tarifi kullanabilirsiniz:\n\n**Malzemeler:**\n- 800 g Beypiliç piliç derili but [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n- 1 yemek kaşığı salça [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n- 2 diş sarımsak [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n- 6-8 adet yeşil biberli zeytin [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n- 2 adet limon [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n- 4-5 dal taze biberiye [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n- Tuz ve karabiber [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)\n\n**Hazırlanışı:**\n1. Isıya dayanıklı bir fırın kabına derili Beypiliç butlarını alın [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)[```3```](https://lezzetler.com/zeytinli-pilic-but-vt69735).\n2. Limonları halka dilimler halinde kesin ve butların üzerine ekleyin [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)[```3```](https://lezzetler.com/zeytinli-pilic-but-vt69735).\n3. Zeytinleri dilimleyip limon dilimleri ve 4’e bölünmüş sarımsaklarla birlikte fırın kabına ilave edin [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82).\n4. Ayrı bir kasede salçayı bir miktar su ile açın [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82). Tuz ve karabiber ile tatlandırdıktan sonra fırın kabına ekleyin [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82).\n5. Üzerine biberiyeleri de ekleyip 180 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 45-50 dakika pişirin [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82)[```3```](https://lezzetler.com/zeytinli-pilic-but-vt69735).\n6. Sıcak servis edin [```1```](https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82","title":"BEYPİLİÇ","shownUrl":"https://www.beypilic.com.tr/Mobil/tarifdetay?id=82"},{"sourceId":2,"url":"https://www.hakantavukculuk.com.tr/yemek-tarifleri-pekmez-soslu-beypilic-izgara/","title":"Yemek Tarifleri ( Pekmez Soslu Beypiliç Izgara )","shownUrl":"https://www.hakantavukculuk.com.tr/yemek-tarifleri-pekmez-soslu-beypilic-izgara/"},{"sourceId":3,"url":"https://lezzetler.com/zeytinli-pilic-but-vt69735","title":"Zeytinli Piliç But - lezzetler.com","shownUrl":"https://lezzetler.com/zeytinli-pilic-but-vt69735"},{"sourceId":4,"url":"https://yemek.com/tarif/pilic-izgara/","title":"Izgara Piliç Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli Anlatım) - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/pilic-izgara/"},{"sourceId":5,"url":"https://www.firinyemekleri.gen.tr/firinda-pilic-but-izgara.html","title":"Fırında Piliç But Izgara Tarifi ve Malzemeleri","shownUrl":"https://www.firinyemekleri.gen.tr/firinda-pilic-but-izgara.html"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Beypilic but ızgara nasıl pişirilir?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}],"tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"#Pişirme"}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":0,"text":"Izgara pişirme teknikleri nelerdir?","url":"/search?text=Izgara+pi%C5%9Firme+teknikleri&promo=force_neuro"},{"id":1,"text":"Biberiye yerine hangi otlar kullanılabilir?","url":"/search?text=Beypili%C3%A7+but+%C4%B1zgara+i%C3%A7in+biberiye+yerine+hangi+otlar+kullan%C4%B1labilir%3F&promo=force_neuro"},{"id":2,"text":"Fırın sıcaklığı nasıl ayarlanır?","url":"/search?text=F%C4%B1r%C4%B1nda+tavuk+pi%C5%9Firme+s%C4%B1cakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1&promo=force_neuro"},{"id":-1,"url":"/search?text=Beypilic+but+%C4%B1zgara+nas%C4%B1l+pi%C5%9Firilir%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"8851409831755109023","reqid":"1755109072958351-14524817286040813017-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-303-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1755109072958351-14524817286040813017-balancer-l7leveler-kubr-yp-klg-303-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"fwxw03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"fwx3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezizyemeklerim.com/yemek-tarifi/firinda-citir-but-tarifi/22541?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.firinyemekleri.gen.tr/firinda-citir-but.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.tavukyemekleri.gen.tr/firinda-citir-but-tavuk.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/citir-tavuk-but/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://pratikyemektarifleri.net/firinda-citir-but-tavuk-tarifi-2821/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/citir-but-nasil-yapilir-1264250574","header":"Çıtır but nasıl yapılır?","teaser":"Çıtır but yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 4 adet tavuk butu - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 su bardağı galeta unu - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı karabiber - 1 çay kaşığı pul biber - 1 çay kaşığı kekik - 1 çay kaşığı sarımsak tozu - Yarım limon suyu Hazırlık: 1. Tavuk butlarını iyice yıkayın ve bir kağıt havlu ile kurulayın. 2. Bir kapta zeytinyağını, limon suyunu, tuzu, karabiberi, pul biberi, kekik ve sarımsak tozunu karıştırın. 3. Başka bir kapta galeta ununu hazırlayın. 4. Fırını 200 dereceye ısıtın. 5. Tavuk butlarının dışı çıtır, içi ise yumuşak olmalıdır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/talimatlar","text":"#Talimatlar"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/tavuk","text":"#Tavuk"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://appliances-news.com/tr/how-to-cook-on-an-electric-grill/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://organikasap.com/blog/et-pisirme-teknikleri-evde-profesyonel-lezzetler-yaratin?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemekulturleri.com/yemek-pisirme-teknikleri/izgara-teknikleri-ile-etlerinizi-lezzetlendirin/125948?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://forum.memurlar.net/konu/1198901/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ersanet.com/blog/icerik/mukemmel-et-pisirme-teknikleri-ve-tuyolar?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/elektrikli-izgarada-hangi-et-guzel-piser-2794483099","header":"Elektrikli ızgarada hangi et güzel pişer?","teaser":"Elektrikli ızgarada sığır eti, domuz eti ve hindi gibi çeşitli et türleri güzel pişer. En iyi sonuçları almak için aşağıdaki et parçalarını tercih edebilirsiniz: - Dana eti: Bonfile veya antrikot gibi parçalar, yağ oranının dengeli olması nedeniyle ızgaraya uygundur. - Koyun eti: Izgara için sıklıkla tercih edilen alternatiflerdendir. Etleri pişirmeden önce baharatlar ve aromatik bitkilerle marine etmek, lezzetlerini artırır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"#Et"},{"href":"/yacevap/t/pisirme","text":"#Pişirme"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.beypilic.com.tr/tarifler/tarif_detay/82?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://enpopulersorular.com/library/lecture/read/38235-but-kac-dakikada-piser?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.hamarat.org/firinda-but-kac-dakikada-piser.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/beypilic-tarifi/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://teknolojikyapi.com.tr/beyti-kebabi-firinda-kac-dakikada-piser/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/beypilic-but-kac-dakikada-piser-126071905","header":"Beypıliç but kaç dakikada pişer?","teaser":"Beypiliç butunun pişme süresi, 180 derece sıcaklıkta yaklaşık 45-50 dakika olarak belirtilmiştir.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmesureleri","text":"#PişirmeSüreleri"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://organikasap.com/blog/et-pisirme-teknikleri-evde-profesyonel-lezzetler-yaratin?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://uzmankasap.migros.com.tr/kirmizi-et/pisirme-ve-saklama/pisirme-metodlari?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ersanet.com/blog/icerik/izgara-icin-en-iyi-et-hangisi?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/lokum-gibi-et-pisirmenin-puf-noktalari-hangi-et-nasil-pisirilir-2009851?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://ikonium.com.tr/en-guzel-izgara-et-hangisi/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/dokum-izgarada-hangi-et-guzel-piser-3581290843","header":"Döküm ızgarada hangi et güzel pişer?","teaser":"Döküm ızgarada özellikle dana sırt kısmı ve yumuşak but etleri güzel pişer.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmeyontemleri","text":"#PişirmeYöntemleri"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"#Et"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/grilling-teknigi-nedir-nasil-uygulanir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tr.wikipedia.org/wiki/Izgara_%28yemek%29?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://uzmankasap.migros.com.tr/kirmizi-et/pisirme-ve-saklama/pisirme-metodlari?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://organikasap.com/blog/et-pisirme-teknikleri-evde-profesyonel-lezzetler-yaratin?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://kamptemasi.com.tr/izgarada-hangi-yemekler-yapilir/?size=16&stub=1"],"href":"/yacevap/c/yemek/q/tel-izgarada-hangi-etler-pisirilir-2813577804","header":"Tel ızgarada hangi etler pişirilir?","teaser":"Tel ızgarada genellikle yumuşak ve sırt etleri pişirilir. Ayrıca, tavuk ve balık da tel ızgarada pişirilen diğer et ve deniz ürünleri arasındadır.","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"#Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"#YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/pisirmeyontemleri","text":"#PişirmeYöntemleri"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"fwxw04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"fwx4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"fwxw05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"fwx5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"fwxw06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}