Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Beypiliç butlarının pişme süresi, standart bir tavuk butu için ortalama 30-40 dakika arasında değişmektedir 3. Ancak bu süre, etin kalınlığına ve pişirme koşullarına göre farklılık gösterebilir 3.
Tavuk butlarını haşlamak için adımlar:
- Tavuk butlarını temizleyin ve soğuk su altında durulayın 3.
- Bir tencereye tavuk butlarını yerleştirin ve üzerini geçecek kadar su ekleyin 3.
- Suya tuz ve istenilen baharatları ekleyin 3.
- Tencereyi yüksek ateşte kaynamaya bırakın 3.
- Kaynadıktan sonra ateşi kısarak 30-40 dakika kadar pişirin 3.
- Pişip pişmediğini kontrol etmek için bir bıçakla etin en kalın kısmına batırarak kontrol edin 3. Etin suyu berrak çıkıyorsa pişmiş demektir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: