Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bamyaya konabilecek bazı baharatlar:
- Kimyon 25. Derin bir tat katar ve yemeklerde zengin bir aroma oluşturur 2.
- Nane 25. Ferah bir tat verir, özellikle yaz aylarında tercih edilir 2.
- Zerdeçal 2. Bamyanın rengini güzelleştirir, hafif bir acılık ve toprak tadı katar 2.
- Karabiber 25. Baharatlı bir tat yaratır 2.
- Pul biber 2. Acılık katmak için kullanılır 2.
- Tarhun 2. Farklı bir aroma kazandırır 2.
- Kekik 2. Hafif bir aromatik tat ekler 2.
- Sarımsak 25. Bamyanın lezzetini güçlendirir ve hoş bir aroma katar 2.
Baharat seçimi, kişisel damak zevkine göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: