Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık için kullanılan çatal bıçaklar şunlardır:
- Balık çatalı 13. Balığın deri, kemik, baş ve kuyruk gibi kısımlarını ayırmaya yarayan, üç çatallı ve geniş düz bir çatal 1.
- Balık bıçağı 13. Sert etli balıkların etini kesmek için kullanılan, küçük tırtıklı dişlere sahip bir bıçak 1.
- Kürek veya spatula 1. Balığı servis etmek ve eti kemikten ayırmak için kullanılan bir alet 1.
- Sedef kaşığı 1. Havyar servisinde kullanılan, uzun saplı ve yuvarlak uçlu bir kaşık 1.
- Tahta çatal 1. Yılan balığı gibi belirli balık türlerini yemek için kullanılan, çelik yerine tahta malzemeden yapılmış bir çatal 1.
- Balık çorbası kaşığı 1. Derin içbükeyliği ve yuvarlak şekliyle balık çorbasının et suyunu almak için kullanılan bir kaşık 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: