Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aşçıbaşının görevleri şunlardır:
- Mutfak Yönetimi: Mutfağın yönetim ve organizasyonundan sorumlu olmak 23.
- Menü Planlaması: Menü taslağı hazırlamak ve yemek reçeteleri oluşturmak 23.
- Personel Yönetimi: Aşçıların ve diğer mutfak çalışanlarının işine nezaret etmek, eğitim programları hazırlamak ve uygulamak 23.
- Ekipman ve Malzeme Listesi: Ekipman ve malzeme listelerini hazırlamak, satın almaya destek olmak 2.
- Kalite Kontrolü: Hazırlanan yemeklerin kalitesinden sorumlu olmak, lezzet, görünüş ve hijyene özen göstermek 3.
- Genel Temizlik: Mutfağın günlük ve genel temizliğini yaptırmak 1.
- Amirine Bildirim: Eksik mutfak malzemelerini tespit edip temin edilmesi için amirine bildirmek 1.
- Diğer İşler: Görev alanı ile ilgili olarak amiri tarafından verilen diğer işleri yapmak 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: