Buradasın
Arnavut böreği içinde kuru fasulye nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arnavut böreği içinde kuru fasulye pişirmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Kuru Fasulyenin Hazırlanması: Kuru fasulyeyi bir gece önceden suda bekletin 2. Ertesi gün, suyu süzerek taze su ile haşlayın ve yumuşayınca ocaktan alın 23.
- İç Harcın Hazırlanması: Soğanı küçük küpler halinde doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun 23. Haşlanmış kuru fasulyeyi ekleyin ve tuz, karabiber, pul biber ile tatlandırın 23. Karışımı birkaç dakika daha pişirin ve ocaktan alın 2.
- Böreğin Hazırlanması: Yufkaları tezgaha serin 2. İlk yufkanın üzerine zeytinyağı sürün ve ikinci yufkayı yerleştirin 2. İkinci yufkanın üzerine de yağ sürün 2. Üçüncü yufkayı koyduktan sonra, ortasına hazırladığınız iç harcı yerleştirin 2. Yufkaları dikkatlice kenarlarından kapatın ve börek şekli verin 2.
- Pişirme: Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri altın rengi alana kadar pişirin 23. Fırından çıkarınca, üzerine çırpılmış yumurta sürerek daha güzel bir renk almasını sağlayabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: