Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Arap tava içinde bulunan malzemeler, tariflere göre değişiklik gösterebilir. Ancak, yaygın olarak kullanılan malzemeler şunlardır:
- Kıyma 124. Genellikle orta yağlı dana kıyma tercih edilir 15.
- Sebzeler 124. Patates, kırmızı ve yeşil biber, soğan, domates gibi sebzeler küçük küçük doğranır 124.
- Baharatlar 125. Pul biber, karabiber, kimyon, kırmızı toz biber gibi baharatlar kullanılır 25.
- Salçalar 124. Domates ve biber salçası eklenir 124.
- Yağ 14. Sıvı yağ veya zeytinyağı kullanılabilir 14.
- Su 15. Karışımın hafif sulu olması için su ilave edilir 15.
Arap tava, kıymalı yapılabileceği gibi, kuşbaşı etli veya tavuklu da yapılabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: