Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Antrikotun pahalı olmasının bazı nedenleri:
- Girdi maliyetleri 1. Sektör temsilcileri, etin pahalı olmasının üretici veya kasaptan kaynaklanmadığını, temel sorunun girdi maliyetleri olduğunu belirtmektedir 1.
- Sınırlı kesim ve talep 3. Antrikot, dana vücudunda sınırlı miktarda bulunur ve talebi yüksektir 3.
- Yumuşaklık ve lezzet 34. Antrikot, kas yapısı daha az sert ve lezzetli bir et parçasıdır 34.
- Kullanım ve pişirme kolaylığı 3. Antrikot, pişirme sırasında daha az zorluk çıkarır ve hazırlaması daha pratiktir 3.
- Özel yağ dokusu 4. Antrikot, yoğun yağ dokusuna sahiptir ve bu da onu lezzetli kılar 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: