Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Anako sıvı yumurta, kabuklu yumurtaya göre çeşitli avantajlar sunar:
- Hijyen: Kabuklu yumurtalarda bulunabilecek Salmonella ve diğer patojen bakteriler, pastörizasyon ile yok edilir 12.
- Pratiklik: Depolama ve kullanımda kolaylık sağlar; kabuklu yumurtaya göre %65 daha az yer kaplar ve kırılması daha az zaman alır 12.
- Ekonomiklik: Depolama ve taşıma sırasında oluşan ürün kayıpları azalır 12.
- Standart kalite: Besin değerleri, tat ve işlevler açısından kabuklu yumurta ile aynı özellikleri taşır 12.
- İşgücü tasarrufu: Sadece yumurta beyazı veya sarısı kullanılacaksa, ayrı olarak temin edilebilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: