Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Airfryer'da yağda kızarmış gibi olan bazı balık türleri:
- Somon: Zeytinyağı, limon suyu, sarımsak ve baharatlarla marine edilen somon, 180 derece sıcaklıkta 10-12 dakika pişirildiğinde dışı çıtır çıtır, içi sulu kalır 13.
- Hamsı: Tuz, mısır unu ve baharatlarla tatlandırılan hamsiler, 200 derece sıcaklıkta 8-10 dakika pişirildiğinde çıtır çıtır olur 1.
- Palamut: Soslanan palamutlar, balık modunda 180 derece sıcaklıkta 12 dakika pişirildiğinde nar gibi kızarmış görünüm kazanır 4.
Airfryer'da balık pişirirken, balıkların kalınlığına ve boyutuna göre pişirme süresini ayarlamak önemlidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: