Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Açık büfede sıcak yiyecekler şu şekilde olmalıdır:
- Çorbalar: Yoğurtlu, kremalı, etli veya sebzeli gibi çeşitli çorbalar 12.
- Börekler: En az iki çeşit farklı iç malzemelerle hazırlanmış börekler 13.
- Kebaplar ve Et Yemekleri: Kuzu eti, tavuk kızartması, dana eti yemekleri, ızgara ve tava yemekleri 14.
- Balık Yemekleri: Somon füme, belvü usulü balıklar, çeşitli balık fümeleri ve deniz ürünleri 12.
- Garnitürler: Sebze, pilav, makarna, patates gibi çeşitli garnitürler 13.
- Köfte ve Tencere Yemekleri: Mantı, çeşitli sıcak soslar ve tencere yemekleri 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: