Buradasın
Açık büfede kaç çeşit yemek olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Açık büfede sunulması gereken minimum yemek çeşitleri şu şekildedir:
- Soğuk yiyecekler: Zeytinyağlılar, soğuk etler, mezeler, peynirler 1.
- Çorbalar: Tercihen iki çeşit, örneğin yoğurtlu veya kremalı beyaz çorba ile kırmızı sebze veya etli çorba 14.
- Sıcak yemekler: Et yemekleri, tavuk yemekleri, balık yemekleri 14.
- Börekler ve pilavlar: En az iki çeşit börek ve pilav 1.
- Salatalar ve tatlılar: Çeşitli süslenmiş salatalar, patlıcan salatası, Rus salatası, mısır salatası gibi; ayrıca taze meyveler 13.
Menü çeşitliliği, mekanın konseptine ve müşteri kitlesine göre değişiklik gösterebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: