Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
AA ve A1 tavuk eti arasında doğrudan bir fark yoktur, çünkü bu sınıflandırmalar genellikle yumurta kalitesi için kullanılır 1.
Tavuk eti sınıflandırması genellikle tavukların yaşı ve amacı temel alınarak yapılır 4. AA sınıfı yumurtalar, kalın ve sert beyaza, yuvarlak sarıya sahip, neredeyse kusursuz ve en yüksek kalitede olan yumurtaları ifade eder 1. A sınıfı yumurtalar ise temiz ve kırılmamış bir kabuğa sahip olup, beyazı AA sınıfına göre biraz daha az sert olabilir 1.
Tavuk eti ise genellikle daha yaşlı, emekli yumurtlayan tavuklardan elde edilir ve daha lezzetli ancak daha sert bir yapıya sahiptir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: