Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
6 kişilik bir ordövr tabağına aşağıdaki yiyecekler konulabilir:
Soğuk Çeşitler:
- Peynir çeşitleri (beyaz peynir, kaşar, rokfor, brie gibi) 13;
- Zeytinyağlılar 3;
- Karides çeşitleri 2;
- Füme etler ve balıklar 23;
- Midye çeşitleri 23;
- Salatalar 3;
- Humus, tzatziki, guacamole gibi soslar 1.
Sıcak Çeşitler:
- Sıcak kanepeler 3;
- Lokmalık köfteler, küçük etler 3;
- Küçük tostlar 2;
- Sıcak sosis, salam, sucuk 2;
- Volovanlar 2;
- Mini pizzalar 3.
Ayrıca, tabağın estetik görünmesi için taze otlar, yenebilir çiçekler veya meyve ve sebzelerle süslenebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: