Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
4'lü kalıp kullanımı, kalıbın türüne göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı örnekler:
- Kek kalıbı: Irmak Emsan 4'lü kek kalıbı gibi bir kalıp kullanarak tek hamurdan dört çeşit kek yapmak için, hamur dört kaseye bölünür ve her bir kaseye farklı malzemeler eklenir 1. Örneğin, bir kaseye ceviz ve tarçın, diğerine kuru üzüm, üçüncüsüne damla çikolata, dördüncüsüne ise kakao, fındık ve süt konur 1. Hazırlanan karışımlar kalıba dökülerek 180 derece fırında pişirilir 1.
- Silikon kalıp: 4'lü mum silikon kalıp kullanarak dekoratif mumluk yapmak için, uygun karışım kalıba dökülür ve tamamen kuruyana kadar kalıptan çıkarılmaz 3. Her kullanımdan sonra kalıp temizlenir ve kuru ortamda saklanır 3.
- Briket kalıbı: 4'lü briket kalıbı, tek seferde dört adet briket üretmek için kullanılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: